Zwartekoffie

Een keuze voor kwaliteit en eerlijke koffie
Lees meer over Zwartekoffie

Wij geloven in kwaliteitskoffie die 100% eerlijk is

Zoek je een koffieleverancier voor jouw horecazaak?
Zwartekoffie levert koffie aan restaurants, barren, koffietentjes en andere horecagelegenheden door heel Nederland.

Met onze Direct Trade koffie zorg je ervoor dat jouw gasten een heerlijke koffie-ervaring hebben waar ze voor terug blijven komen!

verse bonen

Iedere drie weken vers gebrand, zodat jouw klant de perfecte smaak kan proeven. Dat extra romige gevoel, de goede crema laag, dát kenmerkt vers gebrande koffie en dat proef je direct terug in je kopje. Verwen jij je klanten met een vers bakkie?

Trainingen

Een goede barista is essentieel voor een horecazaak. Of je nu alleen focust op koffie of het er bij doet. Wij vinden dat ieder personeelslid dat achter de espressomachine staat, in staat moet zijn om die perfecte bak koffie te maken. Voor je klanten die zoeken naar dezelfde ervaring iedere keer dat ze jou komen bezoeken.

connect met je eigen koffieboer

Zwartekoffie biedt je de mogelijkheid om een connectie te maken met je eigen koffieboer.

Omdat onze koffie bijna alleen maar single estate is (van een koffieboer) is het makkelijk om met de persoon achter jouw kopje koffie in contact te komen.

Ook kun je je klanten bijvoorbeeld jouw boer een fooi
geven voor zijn harde werk. Er zijn genoeg mogelijkheden!

Kies voor een koffiebrander die het echt anders doet

Coffee Bean

De beste koffie

Coffee Bean

Totaal concept voor jouw zaak

Coffee Bean

Echte beleving

Zwartekoffie is importeur en brander ineen. Daarom zijn wij de enige koffieleverancier die 100% Direct Trade koffie levert.
Koffie met een goed verhaal, een verhaal voor duurzame ondernemers.

In totaal bieden wij als koffieleverancier vijf verschillende koffies aan, afhankelijk van jouw smaak, maar vooral van jouw klant!
Zwartekoffie is verkrijgbaar in drie verschillende zetmethodes. Namelijk standaard maling, snelfilter en bonen. Voor iedere wens en voor iedere machine kunnen wij dus de juiste koffie leveren. En zoek je nog een goede koffiemachine? Ook daar kan Zwartekoffie je bij helpen!

Lees je met ons mee?

De koffiewasser van Tuis

De koffiewasser van Tuis

Hij zwoegt en hij zweet. De aangevoerde zakken met koffiebessen worden met zorg in de verzamelbak gegooid en klaargemaakt om gewassen te worden. Met pretlichtjes in zijn ogen zet hij de ontpulper aan en vertelt hij me exact hoe het proces verloopt. Eerst gaat de...

Wij zoeken een stagiair content marketing!

Wij zoeken een stagiair content marketing!

Luister, koffie halen hoort bij iedere stage, wees eerlijk. Maar stage lopen bij Zwartekoffie betekent wel meer dan alleen koffie drinken en halen alleen! Zwartekoffie is een koffiebedrijf uit Ede en wij willen de koffieketen helemaal op z'n kop zetten. Wij kopen...

Het verhaal van Victor Salmeron

Het verhaal van Victor Salmeron

Victor Salmeron is een goede vriend van ons, we kennen hem al een aantal jaar. Victor is een gepassioneerde man die met hart en ziel werkt op zijn finca, samen met zijn vrouw Marta. De finca ligt tussen Tuis en Las Colonias in. Las Colonias is niet meer dan een soort...

Laten we samenwerken

Snelle levering

Altijd verse koffie

100% traceerbaar

100% eerlijk

Contact

Telefoon

0318 – 260 000

Mail

info@zwartekoffie.nl

Adres

Hoorn 2a
6713 KR Ede