Restaurant A La Damaris in Zaltbommel kiest voor Zwartekoffie

Restaurant A La Damaris, een gerenommeerd restaurant in Zaltbommel, heeft recentelijk aangekondigd dat ze overstappen op Zwartekoffie als hun koffieleverancier. Deze beslissing komt voort uit het streven naar de lekkerste en eerlijkste koffie.

Met veel enthousiasme verwelkomt restaurant A La Damaris de koffie van Zwartekoffie in hun menu. 

Duurzame stap

Door voor Zwartekoffie te kiezen, zet het restaurant een belangrijke stap om hun gasten de beste koffie-ervaring te bieden.

Zwartekoffie staat bekend om hun toewijding aan het leveren van koffie van de hoogste kwaliteit. Ze werken rechtstreeks samen met koffieboeren over de hele wereld en hebben sterke relaties opgebouwd om ervoor te zorgen dat de bonen op ethische en duurzame wijze worden geproduceerd. Dit sluit perfect aan bij de waarden van restaurant A La Damaris, dat zich inzet voor eerlijke handel en verantwoord ondernemen.

Damaris, een gepassioneerde en ervaren restauranteigenaar, gelooft sterk in de kracht van koffie om een maaltijd compleet te maken. Ze is ervan overtuigd dat de koffie van Zwartekoffie de perfecte aanvulling zal zijn op de heerlijke gerechten die haar restaurant serveert. Damaris heeft persoonlijk de verschillende koffiesmaken van Zwartekoffie geproefd en is onder de indruk van de rijke aroma’s en de uitgesproken smaakprofielen.

De overstap naar Zwartekoffie is niet alleen een culinaire keuze, maar ook een bewuste keuze om duurzaamheid te ondersteunen. Zwartekoffie zorgt ervoor dat hun boeren eerlijke prijzen ontvangen voor hun producten en investeert in lokale gemeenschappen om de koffieteelt op lange termijn te bevorderen. Deze sociale en ecologische betrokkenheid sluit naadloos aan bij de waarden van Damaris en haar team.

Restaurant A La Damaris nodigt gasten uit om de nieuwe koffie van Zwartekoffie te komen ervaren. Damaris is ervan overtuigd dat haar gasten onder de indruk zullen zijn van de uitstekende kwaliteit en de heerlijke smaak van de koffie. Het restaurant blijft zich inzetten voor het bieden van een onvergetelijke culinaire ervaring, nu met de toevoeging van de lekkerste en eerlijkste koffie van Zwartekoffie.

Ontdek jouw smaak

We hebben een handig proefpakket samengesteld. Voor slechts €18,50 ontdek jij jouw smaak!

Bestel het proefpakket