Biologische gemalen koffie

Biologische koffie vers voor jou gemalen. Voor filterkoffie en voor espresso. Gebrand naar jouw smaak. Ontdek onze soorten biologische gemalen koffie en geniet thuis van eerlijke koffie. 

Biologische gemalen koffie voor jou

Heb je een mooie koffie uitgekozen, maar geen maalmachine tot je beschikking thuis? Geen paniek, dan malen wij de biologische koffie gewoon alvast voor je! Dit kunnen we doen voor filterkoffie of voor espresso. 

De smaak van je gemalen koffie hangt niet alleen af van de koffie die je kiest, maar ook de zetmethode die je gebruikt. Onze biologische koffies zijn op verschillende manieren te malen en te zetten, waardoor je op meerdere manieren kunt genieten van elke soort. 

Wil je in één bestelling een combinatie van biologische koffiebonen en biologische gemalen koffie? Dat kan natuurlijk ook. Alles is mogelijk bij Zwartekoffie!

Zwartekoffie proefpakket bonen
Ben je al overtuigd van onze koffie?

Neem een abonnement!

Bekijk onze koffie abonnementen

100% Direct Trade

Trek in biologische gemalen koffie? Zwartekoffie doet niet aan FairTrade koffie, maar aan 100% Direct Trade koffie! Wij kopen zelf direct van boeren die we kennen. Op basis van relaties en vertrouwen.

We kennen al onze koffieboeren persoonlijk, we gaan een echte langetermijnrelatie met hen aan. Alleen op basis van relaties maken we impact.

Jouw gezondheid én die van de aarde

En die impact maken we niet alleen voor en met hen, maar ook voor jouw gezondheid. En die van de aarde. Biologische gemalen koffie komt niet in aanraking met kunstmatige en chemische meststoffen en bestrijdingsmiddelen. Proef het zelf, de kracht van biologische gemalen koffie.

Victor Salmeron Las Colonias
Victor Salmeron
Las Colonias, Costa Rica
Marie Beuchet
Marie Beuchet
Pavones, Costa Rica
Walter Robles
Walter Robles
Las Colonias, Costa Rica
De voordelen van Zwartekoffie
 • 100% Direct Trade

  Direct bij de boer vandaan! Onze koffieboeren krijgen écht eerlijke prijzen voor hun koffie.

 • Diverse roasts

  Smaken verschillen, net als onze roasts. Van fruitig tot donker: voor ieder wat wils!

 • Altijd verse koffie

  Met onze abonnementen op onze koffie kies je ervoor om nooit zonder te zitten. Slim bezig!

 • Gratis bezorging?

  Bestel voor €50,- of meer om jouw bestelling gratis thuis te ontvangen.