Eerlijke en duurzame koffiecups

Kies voor 100% biologisch afbreekbare, duurzame koffiecups voor je Nespresso apparaat met onze eerlijke Direct Trade koffie. Composteerbare cups nu ook met echt goede koffie. Voor espresso en lungo!

Duurzame koffiecups: 100% biologisch afbreekbaar

Zwartekoffie biedt ook Direct Trade koffie in duurzame koffiecups voor je Nespresso apparaat. Dit betekent dat je ook kunt genieten van Zwartekoffie met één druk op de knop! We hebben twee smaakvariaties: Mild en Vol & Krachtig. 

Niet alleen is de koffie die je hiermee drinkt eerlijk en Direct Trade, maar de cups zijn ook nog eens 100% biologisch afbreekbaar! Je kan ze dus regelrecht bij het GFT-afval gooien na gebruik. Composteerbare cups? Jazeker! 

Beide varianten zijn te zetten als Lungo of als Espresso, en ook wanneer je een koffievariatie met je melkopschuimer maakt zijn onze duurzame koffiecups de beste keuze voor jou! Dat is écht genieten van duurzame koffie.

Zwartekoffie proefpakket koffiebonen
Ben je al overtuigd van onze koffie?

Neem een abonnement!

Bekijk onze koffie abonnementen

100% Direct Trade

Zwartekoffie doet niet aan FairTrade koffie, maar aan 100% Direct Trade koffie. Zoals duurzame koffiecups en composteerbare cups voor je Nespresso apparaat.

Wij kiezen er voor om koffie direct te kopen van lokale boeren. Op basis van relaties en vertrouwen. Zonder extra schakels tussen de boer en de consument.

We kennen de mensen, we kennen hun familie en we weten dat het geld dat daar wordt besteed ook goed terecht komt. Dát is de kracht van duurzame koffiecups.

Gabriel Espinoza
Gabriel Espinoza
El Cajón Costa Rica
Jordan Palma
Jordan Palma
La Suiza, Costa Rica
Jorge Palin
Tuis, Costa Rica
Jose-Sanchez-senor
José Sanchez
Guayabo, Costa Rica
De voordelen van Zwartekoffie
 • 100% Direct Trade

  Direct bij de boer vandaan! Onze koffieboeren krijgen écht eerlijke prijzen voor hun koffie.

 • Espresso en lungo

  Twee soorten Nespresso cups voor zowel espresso als lungo. Zo kun je lekker variëren!

 • Duurzame cups

  Duurzame cups die biologisch afbreekbaar zijn. Goed voor volgende generaties!

 • Gratis bezorging?

  Bestel voor €50,- of meer om jouw bestelling gratis thuis te ontvangen.