Zakelijke koffie kopen?

Eerlijke 100% Direct Trade koffie op jouw werkplek of in jouw horecazaak. Mogelijk gemaakt door onze partners en boeren. Wij zorgen dat jouw klanten of medewerkers het eerlijkste bakje koffie drinken dat ze ooit hebben gehad!

De juiste keuze

Zwartekoffie is de juiste keuze voor bedrijven en organisaties. Lekkere koffie, goede service, een eerlijk verhaal waar jij je klanten weer mee kunt inspireren. Zwartekoffie doet niet aan FairTrade koffie, maar aan 100% Direct Trade koffie! Wij kiezen ervoor om koffie direct te kopen van lokale boeren.

Ook met onze zakelijke klanten gaan we een relatie aan. We willen graag een stap verder gaan dan andere zakelijke koffie-aanbieders. Klanten zijn ook partners waar we samen mee optrekken. Jouw zakelijke koffie kan een uithangbord zijn naar je medewerkers en klanten, het geeft je een extra uitstraling als je kunt vertellen dat je precies weet waar je koffie vandaan komt!

Drink echt eerlijke koffie in je zaak of op je kantoor. Dan heb je altijd een goed verhaal!

Direct Trade horeca
Start met een proefsessie

Tijdens de proefsessie leren we jullie kennen en kunnen we kijken welke koffie geschikt is voor jullie medewerkers of klanten.

Plan een gratis proefsessie

100% Direct Trade

Zwartekoffie doet niet aan FairTrade koffie, maar aan 100% Direct Trade koffie! Wij kopen zelf direct van boeren die we kennen. Op basis van relaties en vertrouwen.

We kennen al onze koffieboeren persoonlijk, we gaan een echte lange termijn relatie met hen aan. Alleen op basis van relaties maken we impact.

Don Enrique
Don Enrique
Tuis, Costa Rica