De perfecte espresso horeca

Een goed verhaal voor je klanten

Schenk jij 100% Direct Trade koffie?

Op zoek naar een koffiebrander die echt anders is voor jouw horeca zaak?
Met onze 100% Direct Trade koffie zorg je er voor dat jouw gasten een
heerlijke koffie ervaring hebben waar ze voor terug blijven komen!

Als horeca ondernemer weet je dat koffie een essentieel onderdeel is van de beleving die je jouw gasten wilt bieden. Bij Zwartekoffie begrijpen we dat als geen ander. Daarom leveren wij hoogwaardige koffie van uitstekende kwaliteit, speciaal samengesteld om de smaakpapillen van jouw klanten te verwennen.

Wat maakt Zwartekoffie zo speciaal? Ten eerste is onze koffie afkomstig van zorgvuldig geselecteerde koffievelden uit Costa Rica en Oeganda. We werken rechtstreeks samen met koffieboeren die we persoonlijk kennen en ondersteunen duurzame landbouwpraktijken. Zo kunnen we met trots zeggen dat al onze koffie eerlijk en ethisch geproduceerd is.

Direct Trade horeca
Start met een proefsessie

Tijdens de proefsessie leren we jullie kennen en kunnen we kijken welke koffie geschikt is voor jullie medewerkers of klanten.

Plan een gratis proefsessie

Een stap verder voor de horeca

Zwartekoffie is importeur en brander ineen. Daarom zijn wij de enige koffieleverancier die 100% Direct Trade koffie levert. Koffie met een goed verhaal, een verhaal voor duurzame ondernemers.

Daarnaast begrijpen we dat het runnen van een horeca zaak hectisch kan zijn. Daarom bieden wij een complete service aan. We leveren niet alleen de koffie, maar zorgen ook voor het onderhoud van de koffiemachines. Ons team van technici staat klaar om eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen, zodat jouw koffie altijd vers en smaakvol blijft.

Barista training horeca | Zwartekoffie

Baristatraining

Bij Zwartekoffie gaan we verder dan alleen het leveren van koffie en onderhoud van machines. We geloven in het delen van kennis. Daarom bieden we uitgebreide barista-trainingen aan voor jouw personeel. Onze ervaren trainers leren jouw team alle technieken en vaardigheden die nodig zijn om de perfecte kop koffie te zetten. Met onze training kunnen jouw barista’s zich onderscheiden en een uitmuntende koffieservice bieden aan jouw klanten.

De voordelen van Zwartekoffie
 • 100% Direct Trade

  Onze koffieboeren krijgen écht eerlijke prijzen voor hun koffie

 • Diverse roasts

  Met onze verschillende roasts weten we zeker dat we de beste koffie voor jouw zaak in huis hebben

 • Training & Service

  We bieden je baristatraning voor al je medewerkers en snelle service als er wat mis is!

 • Altijd verse koffie

  We branden iedere twee weken vers! Dan heb je altijd verse koffie voor jouw klanten

Connect met je eigen koffieboer

Zwartekoffie biedt je de mogelijkheid om een connectie te maken met je eigen koffieboer. Omdat onze koffie 100% traceerbaar is, is het makkelijk om met de persoon achter jouw kopje koffie in contact te komen. Ook kun je je klanten bijvoorbeeld jouw boer een fooi geven voor zijn harde werk. Er zijn genoeg mogelijkheden!

Leer onze boeren kennen

Echt anders

Kiezen voor Zwartekoffie betekent kiezen voor eerlijke kwaliteitskoffie, uitmuntende expertise, volledige service en betrokkenheid bij duurzaamheid. We zijn er trots op om jou te ondersteunen in het creëren van een onvergetelijke koffie-ervaring voor jouw gasten.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Zwartekoffie jouw horecazaak naar een hoger niveau kan tillen. Samen kunnen we koffie naar een kunstvorm verheffen!

Zwartekoffie horeca
Direct Trade horeca
Start met een proefsessie

Tijdens de proefsessie leren we jullie kennen en kunnen we kijken welke koffie geschikt is voor jullie medewerkers of klanten.

Plan een gratis proefsessie