Zwartekoffie breidt uit naar Zwitserland

Vol trots kondigen we aan dat Zwartekoffie over de grens gaat! Vanaf april is Zwartekoffie Zwitserland een feit en is nu 100% Direct Trade koffie te krijgen op de Zwitserse markt. Zwartekoffie staat bekend om het sourcen van koffiebonen rechtstreeks van de boeren, zonder tussenkomst van handelaren, wat resulteert in betere betalingen voor de boeren en hogere kwaliteit koffie.

Direct Trade over grenzen heen

“We zijn erg blij om onze Direct Trade koffie naar Zwitserland te brengen”, zegt Zwartekoffie-oprichter Joffrey Vermeule”Onze focus op duurzaamheid en eerlijke handel is iets dat we willen delen met koffieliefhebbers over de hele wereld, en we zijn blij nu ook Zwitserse klanten te voorzien van de beste koffie die er is.”

Zwartekoffie biedt verschillende soorten roasts aan. Alle koffiebonen zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en smaak. Door de koffierechtstreeks van de boeren te kopen, kan Zwartekoffie de kwaliteit van de koffie controleren en ervoor zorgen dat de boeren een eerlijke prijs krijgen voor hun product.

Direct Trade is de toekomst van de koffie-industrie”, aldus de Vermeule. “Door direct samen te werken met de boeren, kunnen we de kwaliteit van de koffie garanderen en tegelijkertijd de levensomstandigheden van de boeren verbeteren. We hopen dat onze Zwitserse klanten zullen genieten van onze koffie en ons zullen steunen in onze missie om de koffie-industrie te veranderen.”

Zwartekoffie biedt hun koffie nu aan via hun website zwartekoffie.ch voor bedrijven en particulieren in heel Zwitserland. Bestellingen worden rechtstreeks bij de klant afgeleverd, wat het gemakkelijk maakt om te genieten van heerlijke koffie van hoge kwaliteit.

Ontdek jouw smaak

We hebben een handig proefpakket samengesteld. Voor slechts €18,50 ontdek jij jouw smaak!

Bestel het proefpakket