Mensen vooruit helpen

Onze missie | Zwartekoffie.nl

Zwartekoffie.nl is een koffiebedrijf. Met de verkoop van koffie proberen we in Nederland voet aan de grond te krijgen. Maar dat doen we niet om zoveel mogelijk geld te verdienen. Onze missie is om met koffie een verschil te maken in deze wereld. Het geld dat tegenwoordig met koffie wordt verdiend komt te vaak in de verkeerde zakken terecht.

Dat moet anders

Die koffieboer of koffieplukker heeft ook recht op een goede prijs. Daarom doen we direct zaken met ze, Direct Trade noemen we dan, zodat er geen geld blijft hangen aan koffiemakelaars of keurmerkorganisaties.

De regio een ‘boost’ geven

Wij kiezen specifiek voor de Turrialba regio van Costa Rica omdat we er zelf hebben gewoond, er de mensen kennen en we van deze mensen zijn gaan houden. Deze regio, en dan met name de oostkant, is een regio waar niet veel gebeurt. Er komen geen toeristen en het is niet bekend vanwege de koffie zoals andere regio’s dat wel zijn. Wij hebben als doel gesteld, samen met de mensen van Café Misión, om deze regio een ‘boost’ te geven. We gaan relaties met mensen aan, met het oog op de lange termijn en helpen mensen vooruit.

”Uit Tuis kan nooit goede koffie komen.”Onze missie | Zwartekoffie.nl

 

Ooit zei iemand:” Uit Tuis kan nooit goede koffie komen.” En kijk nu, met hard werken en blijven geloven in het tegenovergestelde wordt koffie uit Tuis is Nederland verkocht. Wij zijn er trots op dat we dit hebben kunnen realiseren.

 

Kwaliteitskoffie

De koffie die we aanbieden is van zeer hoge kwaliteit. We willen geen compromissen sluiten in kwaliteit, we streven naar excellentie. Dat betekent ook dat we nu nog sommige koffieboeren moeten teleurstellen, dat we hun koffie nog niet kunnen verschepen naar Nederland. Maar we laten het er niet bij. We gaan met deze mensen aan de slag, helpen ze, zodat hun koffie beter wordt en zo voor een veel betere prijs verkocht kan worden.

Drink met ons mee!

Jij kunt daar een bijdrage aan leveren! Door onze heerlijk koffie te drinken. Thuis, op het werk, in je kerk of in je winkel. Onze koffie wordt al door veel mensen gewaardeerd. Door koffieliefhebbers die goede koffie kunnen waarderen, maar ook achter ons verhaal staan. Koffieliefhebbers die de wereld willen helpen veranderen, slok voor slok, kopje voor kopje. Doe je met ons mee?

 

Zwartekoffie.nl