Kunstenaar Anja Winkel kiest Café Misión

Anja Winkel Bennekom

Anja Winkel, een kunstenaar uit Bennekom, heeft gekozen voor Café Misión. Tijdens haar workshops schenkt zij voortaan alleen nog maar eerlijke koffie. Anja Winkel is een kunstenaar met een passie om de liefde voor de schilderkunst over te brengen op haar cursisten. Bij Anja Winkel kun je terecht voor schilder workshops voor bedrijven, groepen en voor particulieren.

Anja:”Café Misión is echt lekkere koffie met een mooie boodschap. Die boodschap past bij mij en daar wil ik een bijdrage aan leveren. Daarom heb ik er voor gekozen om deze koffie aan te bieden aan mijn cursisten. Als je leert schilderen wil je toch ook een lekkere bak koffie drinken. De Direct Trade koffie van zwartekoffie.nl is een mooi middel om koffieboeren in Costa Rica te helpen. Zo draag ik mijn steentje bij!”

Meer informatie over Anja en haar workshops vind je op www.anjawinkel.nl